eur:
388.84
usd:
363.13
bux:
68275.3
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Chris Ryan/Getty Images

Döntött a bíróság az angyalföldi gyilkos ügyében, sírás lett a vége

Elrendelte az angyalföldi emberöléssel gyanúsított férfi letartóztatását egy hónapra a Budai Központi Kerületi Bíróság. A rendőrök után a bíró előtt is vallomást tett, állítólag sírt is a gyanúsított.

A gyanú szerint a férfi múlt csütörtökön Budapesten, egy XIII. kerületi lakásban bántalmazta, fojtogatta, majd nyakon szúrta a barátnőjét, aki ennek következtében a helyszínen meghalt.

A rendőrség az ügyben emberölés miatt indított nyomozást, ezután gyorsan a látókörükbe került a 35 éves férfi, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki. Kedden kaptak bejelentést arról, hogy a III. kerületi Római-parton látták. A terület átvizsgálása után a gyanúsítottat elfogták, majd előállították.

A rendőrség szerdán azt közölte, hogy a férfi teljes körű, feltáró jellegű beismerő vallomást tett.

A Fővárosi Törvényszék pénteki közleményében azt írta, a Budai Központi Kerületi Bíróság szerint tartani lehet attól, hogy a gyanúsított elszökne vagy elrejtőzne, ezért egy hónapra elrendelte a letartóztatását.

A döntés előtt figyelembe vették, hogy a férfi személyi körülményei rendezetlenek, nincs rendszeres jövedelme, az ismerőseitől kapott kölcsönökből élt, jelentős hiteltartozása van, állandó lakhelyén évek óta nem él, az albérletét - ahol tettét elkövette - feltehetően felmondta, a bűncselekmény után pedig elrejtőzött a hatóságok elől és az elfogásáig bujkált.

A döntés végleges.

A végzést a gyanúsított és védője is tudomásul vette, így az végleges. A Blikk úgy tudja, a férfi többször elsírta magát a bíróságon.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×