eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
Helyszínelők dolgoznak az Innsbruckhoz közeli osztrák üdülővárosban, Kitzbühelben, ahol 2019. október 6-ára virradó éjjel egy 25 éves férfi megölte volt barátnőjét és annak új barátját, valamint a 19 éves lány szüleit és testvérét is. A fiatal férfi reggel elment a rendőrségre és bevallotta tettét.
Nyitókép: MTI/AP/Kerstin Joensson

Vérfürdő az osztrák síparadicsomban

Brutális kegyetlenséggel végzett exbarátnőjével és annak családjával egy 25 éves osztrák férfi a sípályáiról is nevezetes Kitzbühelben.

Vasárnapra virradóra, az éjszaka kellős közepén támadt rá exbarátnője alvó családjára és öt embert lőtt le egy 25 éves osztrák férfi Kitzbühel üdülővárosban élő exbarátnője alvó családjára. Megölte a 19 éves lányt, annak új párját, de a volt barátnő szüleit és testvérét sem hagyta életben. A vérengzés után feladta magát a rendőrségen - írta a Reuters alapján az Index.

Kitzbühel polgármestere szerint ehhez hasonló kegyetlenségre soha nem volt még példa városukban.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×