eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Concept de la prison et de la privation de liberté avec la lumière du jour qui éclaire l’intérieur d’une cellule au travers des barreaux de la fenêtre.
Nyitókép: Pict Rider/Getty Images

Börtönbe került a táncoslábú magyar olimpikon

Csalás gyanúja miatt bevitték a rendőrök azt az olimpiát is megjárt magyar tornászt, aki tízmilliós kárt okozott emberekenek.

Börtönbe került Almási Lenke – tudta meg a Blikk. A korábbi olimpikon tornász ügyeiről többször is beszámoltunk. A volt sportoló az 1980-as olimpián vett részt a magyar női tornászcsapat tagjaként. Akkor, Moszkvában az 5. helyen végeztek.

A lap úgy tudja, hogy óvatos becslések szerint összesen 30-35 millió forint kárt okozott olyanoknak, akik hittek neki. Többen azóta feljelentették, ezért indult ellene nyomozás.

Az ügyben a Budapesti II. és III. Kerületi Ügyészség folytatólagosan elkövetett csalás bűntette miatt emelt vádat, amelyben a bíróság a tárgyalás eredménye alapján, a vádlottat bűnösnek mondta ki, és ezért

egy év letöltendő börtönbüntetésre ítélte.

A bíróság az ítéletben egyúttal elrendelte egy a vádlottal szemben korábban, más ügyben – szintén csalás miatt – kiszabott egy év tartamú felfüggesztett szabadságvesztés végrehajtását is – nyilatkozta Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője.

Arról is beszélt, hogy nem minden feljelentés ügyében született meg a fenti döntés, azaz akár újabb ítélet is születhet.

A korábbi partnerei szerint kitűnő csevegő és táncos exsportoló jelenleg Pálhalmán van börtönben.

A Blikk emlékeztet arra is, hogy a sértettek a közelmúltban külön Facebook-csoportot hoztak létre, ahol mindenki megoszthatta a sérelmeit. Akadt, akit csak 250 ezer forinttal húzott le, de mástól 6,5 milliót csalt ki.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
500 forint alatti fagyira már nem számíthatunk idén nyáron

500 forint alatti fagyira már nem számíthatunk idén nyáron

Az év második felében tovább nőhetnek a jelenleg 1000-1500 forint közötti süteményárak, miután a csokoládékészítés alapanyagául szolgáló kakaó világpiaci ára rekord szintre nőtt, ami a csokoládé árának 50-60%-os emelkedését is okozhatja. Ami pedig a fagylaltokat illeti, 500 forint alatti gombócárakra idén már nem igazán lehet számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×