eur:
390.66
usd:
366.12
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Nyitókép: Pixabay.com

Kiderült, ki az az olimpikon, aki tízmilliókat csalt ki másoktól

Egy olimpikon tornásznő több, mondhatni sok embert vert át. Milliókat kért kölcsön, volt akinél szerelmet ígérve. Saját fia is szenvedett tőle.

Ahogy arról a Blikk az elsőként beszámolt egy volt tornász olimpikon több embertől komoly összegeket, több millió forintot kért kölcsön állítólagos agytumora kezelésére. Úgy tűnik, hogy semmi baja sincs, sőt, saját fiát is becsapta.

A fiú most hajlandó volt beszélni családjáról a lapnak. Azt mondja "engem is átvert, nem anyagilag, csupán sok mindenben nem volt őszinte velem. Már nem is tartjuk a kapcsolatot egymással"

"Szomorú, de az is igaz, hogy még a bérelt lakását is el akarta adni az egyik ismerősének" - mesélt további részleteket.

A nő tornászként indult az 1980-as moszkvai olimpián,

majd aztán a családjával a 2000-es évek elején külföldre költözött, ám végül haza kellett jönniük. 2009-ben kellett hazajönniük. Állítólag "nem követtünk el semmi törvénytelent, anyám is dolgozott rendesen, csak épp több évi próbálkozás után sem kaptuk meg a letelepedési engedélyt".

A lap arról ír, hogy a volt élsportoló nagyjából 30-35 millió forinttal tartozik több károsultnak.

A rendőrség is nyomoz csalás és okirat-hamisítás bűntettének megalapozott gyanúja miatt. Eddig hat emberről derült ki, hogy őket is megvezette az egykori tornász. Volt olyan károsult, aki az anyai örökségét adta kölcsön neki, több részletben összesen 7,5 millió forintot.

Fotónk illusztráció.

Címlapról ajánljuk
Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul
A szakértő válaszol

Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul

A brit belügyminisztérium hétfőn többek szerint a vártnál hetekkel korábban elkezdte azoknak a menedékkérőknek az őrizetbe vételét, akiket Ruandába szándékozik kitelepíteni. Az InfoRádió Gálik Zoltántól, a Corvinus Egyetem docensétől tudakolt részleteket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×