eur:
388.64
usd:
366.66
bux:
55848.48
2023. szeptember 29. péntek Mihály
Mexikóváros, 2018. október 12.Shakira kolumbiai énekesnő koncertet ad Mexikóvárosban 2018. október 11-én. (MTI/EPA/Jorge Nunez)
Nyitókép: MTI/EPA/Jorge Nunez

Újabb világsztársportoló férfi Shakira horizontján

Zajos válását követően egyre többet látni a brit F1-világbajnok oldalán.

Már nem először látni együtt a kolumbiai énekesnő Shakirát és a Forma-1 brit szupersztárját, Lewis Hamiltont, most ráadásul egy fénykép is előkerült, amelyen bár alig látszik, Hamilton Shakira derekát fogja egy kis társaságban.

A helyszín egyébként Barcelona, ahol az énekesnő korábban Gerard Piqué feleségeként élt sok-sok éven át, és amely várostól a közelmúltban Shakira már hangos búcsút vett, épp válása miatt, Miamiba költözött (vissza) két fiával.

A futamon egyébként Lewis Hamilton a második helyen végzett, Shakira a helyszínen nézte végig a versenyt a Daily Mail szerint.

Címlapról ajánljuk

Az osztrákoknak elege lett a pontatlan magyar vasútból, drasztikusat léptek

Az ÖBB a vágányzár első két hetének tapasztalatai és többszöri figyelmeztetés után ma egyoldalúan bejelentette: jövő hétfőtől levágja a magyar vonatokat a nyugat-európai hálózatról és kettévágja Bécsben a Linz, Salzburg, München fele továbbmenő budapesti railjet vonatokat - írja Vitézy Dávid a közösségi oldalán.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.29. péntek, 18:00
Vinkó József
a Magyar Konyha főszerkesztője
Visszafogta magát az ingatlanpiac eddigi sztárja - Mi történhetett az elmúlt évben?

Visszafogta magát az ingatlanpiac eddigi sztárja - Mi történhetett az elmúlt évben?

Minden válságokkal, nehézségekkel, átalakulásokkal teli időszaknak megvannak a nyertesei. Így volt ez az elmúlt években a logisztikai és ipari ingatlanokkal Budapesten és környékén, amelyeket az ingatlanpiac sztárjaként tartottak számon, mindenki szeretett volna egy "raktárbuliban" valahogy részt venni. De vajon jelen vagy múlt időben kell beszélnünk ezen alpiac kiemelkedő teljesítményéről? Folytatódhat még a felívelés és a kiemelt figyelem? A vidéki ipari piac vajon megelőzi a budapestit? - ezekről a kérdésekről szólt a Property Investment Forum 2023 egyik délutáni beszélgetése.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×