eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Budapest, 2012. augusztus 14. Gesztesi Károly színész, a DTK - D. Tóth Kriszta Show TV-felvételén, az MTVA 1-es stúdiójában.  MTVA Fotó: Zih Zsolt
Nyitókép: MTVA/Zih Zsolt

A Vígszínházban búcsúztatják Gesztesi Károlyt

A szűk családot várják csak a váratlanul elhunyt színművész temetésére, ezért külön róhatják le a kegyeletüket a pályatársak és a rajongók.

Január 13-án, hétfőn este a Vígszínház Házi Színpad nevű stúdiójában tartják a hétvégén elhunyt Gesztesi Károly búcsúztatóját. A Bors információját Eszenyi Enikő, a színház igazgatója is megerősítette az Indexnek.

A 19 és 23 óráig tartó megemlékezésen találkozhatnak azok, akik valaha együtt játszottak, jó kapcsolatot ápoltak Gesztesivel, miközben róla készült fotókat vetítenek majd a megjelenteknek. Ez az esemény nem nyilvános.

A Bors úgy tudja, hogy a tervek szerint Gesztesi Károly rajongói és tisztelői, illetve azok, akik nem kaptak meghívót az eseményre, aznap a Vígszínház Pannónia utcai oldalán róhatják le kegyeletüket, például virággal és gyertyagyújtással.

Az 56 éves korában elhunyt színész temetésén csak a szűk család vesz majd részt, még a barátok sem lesznek jelen, a szertartás helye és ideje ezért nem ismert.

Gesztesi Károly a hétvégén vesztette életét, miután autóvezetés közben a budapesti Ferdinánd hídnál rosszul lett, infarktust kapott. Kocsijával félreállt, ám hiába jött a segítség, és próbálták ötven percen keresztül újraéleszteni, az orvosok nem jártak sikerrel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×