INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 25. péntek
Eufrozina, Kende

gesztesi károly

búcsúztatás

vígszínház

kultúra

Budapest, 2012. augusztus 14. Gesztesi Károly színész, a DTK - D. Tóth Kriszta Show TV-felvételén, az MTVA 1-es stúdiójában.  MTVA Fotó: Zih Zsolt

A Vígszínházban búcsúztatják Gesztesi Károlyt

Infostart

A szűk családot várják csak a váratlanul elhunyt színművész temetésére, ezért külön róhatják le a kegyeletüket a pályatársak és a rajongók.

Január 13-án, hétfőn este a Vígszínház Házi Színpad nevű stúdiójában tartják a hétvégén elhunyt Gesztesi Károly búcsúztatóját. A Bors információját Eszenyi Enikő, a színház igazgatója is megerősítette az Indexnek.

A 19 és 23 óráig tartó megemlékezésen találkozhatnak azok, akik valaha együtt játszottak, jó kapcsolatot ápoltak Gesztesivel, miközben róla készült fotókat vetítenek majd a megjelenteknek. Ez az esemény nem nyilvános.

A Bors úgy tudja, hogy a tervek szerint Gesztesi Károly rajongói és tisztelői, illetve azok, akik nem kaptak meghívót az eseményre, aznap a Vígszínház Pannónia utcai oldalán róhatják le kegyeletüket, például virággal és gyertyagyújtással.

Az 56 éves korában elhunyt színész temetésén csak a szűk család vesz majd részt, még a barátok sem lesznek jelen, a szertartás helye és ideje ezért nem ismert.

Gesztesi Károly a hétvégén vesztette életét, miután autóvezetés közben a budapesti Ferdinánd hídnál rosszul lett, infarktust kapott. Kocsijával félreállt, ám hiába jött a segítség, és próbálták ötven percen keresztül újraéleszteni, az orvosok nem jártak sikerrel.

Nyitókép: MTVA/Zih Zsolt
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018