eur:
392.56
usd:
365.64
bux:
66829.23
2024. április 26. péntek Ervin
Kevin Spacey szeméremsértéssel és bántalmazással vádolt amerikai színész az ügyvédje, Alan Jackson (j) társaságában egy kerületi bíróságra érkezik vád alá helyezési eljárásra a Massachusetts állambeli Nantucketben 2019. január 7-én. Az Oscar-díjas színészt egy bostoni televíziós műsorvezetőnő jelentette fel azzal, hogy az akkor 18 éves fiának Spacey egy bárban alkoholt vett, majd megfogdosta őt.
Nyitókép: MTI/AP/The Inquirer and Mirror/Nicole Harnishfeger

A halált választotta Kevin Spacey megvádolója

Ari Behn korábban a norvég király veje volt, az utóbbi időben egyre többet írt mentális problémáiról.

Öngyilkos lett az a férfi, aki szexuális zaklatással vádolta meg a hollywoodi filmsztár Kevin Spaceyt - írja nemzetközi sajtóértesülésekre hivatkozva a Blikk. A 47 éves író, Ari Behn december 25-én vetett véget életének.

Ari Behn még 2002-ben vette feleségül a norvég hercegnőt, Márta Lujzát, akitől három gyermeke is született, de 2017-ben elváltak, a királyi család viszont úgy nyilatkozott róla, "csak jó emlékeink vannak". Még 1999-ben adta ki első, rövid történeteiből álló könyvét, aminek a "Sad as Hell" (Pokolian szomorú) volt a címe. A legutolsó könyve az "Inferno" címet viselte, amit tavaly adott ki, ebben a mentális problémáira is kitér bővebben.

Ari Behn korábban azt állította, hogy Spacey egy koncert után, miközben beszélgettek, az asztal alatt megfogdosta, és felajánlotta, hogy menjenek ki elszívni egy cigit. Behn, aki egyébként 2002. és 2016. között volt Harald király lányának a férje, visszautasította a színészt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×