eur:
393.18
usd:
362.75
bux:
73164.07
2024. július 24. szerda Kincső, Kinga

Készen állsz a felszállásra? Budaörsi Airshow június 22-én! (x)

Idén is különleges programokkal várja a repülés szerelmeseit a hatodik Budaörsi Airshow június 22-én. Régi és új repülőgépek, légi és földi bemutatók, kiállítások és gyerekprogramok várják az érdeklődőket a Budaörsi Repülőtéren. A belépés díjtalan.

Június 22-én, szombaton a Budaörsi Repülőtér ad otthont az egész napos, ingyenes családi rendezvénynek. A légi bemutatók, különleges, régi és új, civil és harci légi járművek bemutatója mellett családi és gyermekprogramok is várják azokat, akik kilátogatnak a hatodik Budaörsi Airshow-ra.

A repülés szerelmesei idén is lenyűgöző műrepülő-bemutatókat láthatnak Besenyei Péter, Rohács Tamás és Vári Gyula műrepülőpilóta közreműködésével. Különlegességként idén a Flying Bulls Aerobatic Team is látható lesz Budaörs egén, valamint a Baltic Bees Jet Team is. Lesz B-Kamov, MVM H bemutató, MVM helikopter, illetve sok egyéb meglepetés – tehát minden, ami egy egész napos légi parádéhoz szükséges. Lehetőség lesz helikopteres sétarepülésre is.

A kicsiket gyermeksziget várja, valamint gyerekkvízzel is készülünk. A földi járművek szerelmeseit katonai gépjárművek kiállítása várja az eseményen. Azok, akik az esemény közben szeretnének egy jót enni és inni, ezt a Szerencsejáték Zrt. Gasztroudvarában tehetik meg. Sőt, akik a különleges napot az emlékeken túl, kézzelfogható formában is magával vinnék, ajándéktárgyak formájában akár haza is vihetik.

Az eseményre a belépés ingyenes.

További részletek, naprakész információk az esemény Facebook-oldalán találhatóak.

A rendezvény aranyfokozatú támogatói: Szerencsejáték Zrt., MTÜ, HungaroControl, MVM

További támogatók: Fly-Coop Légiszolgáltató Kft., Goldtimer Alapítvány, Honvédelmi Sportszövetség

(x)

Címlapról ajánljuk
Íme a legnépszerűbb szakok - kihirdették a felsőoktatási ponthatárokat

Íme a legnépszerűbb szakok - kihirdették a felsőoktatási ponthatárokat

Nyilvánosságra hozták az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat szerda este, ezzel eldőlt, hogy az általános eljárásban hányan kerülnek be egyetemre, főiskolára. A központi ponthatárváró rendezvényt Debrecenben volt, de Budapesten és számos más nagyvárosban is szerveztek hasonló Pont Ott Partit.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.25. csütörtök, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×