eur:
394.69
usd:
365.27
bux:
65518.41
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Lélegeztetett, dializált beteget ápolnak a Felső-Szabolcsi Kórház koronavírussal fertőzött betegek ellátására kialakított intenzív osztályán Kisvárdán 2021. április 13-án.
Nyitókép: MTI/Balázs Attila

Egy 34 éves állapotos nőt is elragadott a járvány

A keddi 207 áldozat közül tíz embernek, köztük több 40–50 évesnek nem volt ismert alapbetegsége.

Az elhunytak adatait tartalmazó oldalról kiderül, hogy ugyan az áldozatok többsége továbbra is az idősebbek és a különböző betegségekben is szenvedők közül kerül ki, de akadnak fiatalabbak, és olyanok is, akiknek nem volt más betegségük – hívja föl a figyelmet a Hvg.hu.

A keddi 207 elhunyt közül tíznél az szerepel, hogy nem volt ismert alapbetegsége, ráadásul köztük többen a fiatalabb korosztályhoz tartoznak, így egy 43, egy 45 és egy 52 éves férfi, illetve egy 58 éves nő.

Az áldozatok között ugyanakkor voltak náluk fiatalabbak is, így egy 34 éves várandós nő, egy 26 éves kóros elhízással és magas vérnyomással, illetve egy 37 éves depresszióval, epilepsziával és kóros elhízással jellemzett nő, továbbá egy 48 éves skizofréniában szenvedő férfi.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×