eur:
392.82
usd:
366.57
bux:
66776.6
2024. április 26. péntek Ervin
Futópadok használat közben. Megkezdte szolgáltatását Debrecenben az UNIFIT Fitness & Gym Center, amit a Nagyerdei Stadion déli épületrészében alakítottak ki két szinten, 2600 négyzetméter alapterületen. Egy időben 360 ember számára ad sportolási lehetőséget a 200, szakszerűen összeválogatott amerikai és olasz gyártmányú  edző állomás. A 866 milliós beruházás egyetemistáknak a város és a régió lakóinak érhető el a rekreációs sport gyakorlására.  A fitneszközpontban Életmód Klub is alakult.       MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor

A szolárium és a konditerem zavartalanul üzemel, pedig…

A súlyzók, az erősítőgépek, a szolárium egymás utána használata, az oltöző közös igénybevétele fokozott kockázatot jelent.

A 24.hu több szoláriumot is megkeresett, és kiderült, mivel szolgáltatók, így rájuk nem vonatkozik a 15 órai zárás sem. Több fővárosi és vidéki szoláriumban is arról tájékoztattak, hogy az üzlet zavartalanul működik tovább veszélyhelyzet idején is.

Az egyik szoláriumban csak azt kérik a vendégektől, hogy egészségesen menjenek barnulni. Az üzlet 20 percenként szellőztetést tartanak, a pultnál csak egy vendég várakozhat, rendszeresen felmosnak, és kihelyeznek nedves törlőkendőt is.

A konditermek többsége is zavartalanul működik, legfeljebb a nyitva tartás lett rövidebb, és azt kérik a vendégektől, hogy minden gépet alaposabban fertőtlenítsenek le maguk után. Van, ahol még az uszoda és a szauna is működik, és van hely, ahová nem engedik be a 65 év felettieket.

A szoláriumok, a konditermek tulajdonosai nem szegnek meg semmilyen szabályt, a kormányrendelet ugyanis rájuk nem vonatkozik, a szolgáltatók akár normál nyitvatartással is üzemelhetnek. Az operatív törzstől nem is tervezi a konditermek és a szoláriumok nyitva tartásának szigorítását, csak javasolja az üzemeltetőknek, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel zárjanak be.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×