eur:
392.67
usd:
365.91
bux:
66497.49
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Pixabay.com

Tihany is leadta a vészjelzést: ha valakinek kell, akkor lesz élelmezés

Tósoki Imre polgármester szigorú óvintézkedéseket vezetett be.

Szünetel a tihanyi önkormányzat ügyfélfogadása, bezárják az óvodát, a sportlétesítményeket és a Civilek házát is. Ha bárkinek élelmezés kell, akkor lesz - írja a Hírbalaton.hu.

Tósoki Imre közlése szerint a helyhatósággal telefonon (+36 87 538 030), mailben (onkormanyzat@tihany.hu, jegyzo@tihany.hu) lehet felvenni a kapcsolatot.

Busz nincs. Gyermekfelügyeletet igény szerint biztosítanak, de csak 10 főig.

A Tihany Televízió határozatlan időre telefonos ügyfélszolgálati rendszert vezetett be, információ: 1255/3-as mellék.

Védőnői szolgálat: további intézkedésig a tanácsadások szünetelnek. A családlátogatások kizárólag az újszülött családok esetében valósulnak meg. További információ: +36 30 561 55 03.

Háziorvosi rendelés: csak e-receptet adnak ki, ismerős és rokon is kiválthatja átmenetileg bárki e-receptjét, ehhez az érintett taj száma és a kiváltó személyi igazolványa szükséges. A javasolható gyógyszerek kiírása miatt nem kell szakrendelésre elmenni, azt a háziorvos is felírhatja. Az időslátogatás határozatlan időre szünetel, csak akkut esetben előzetes egyeztetés alapján lehetséges. Légúti, influenzaszerű megbetegedés esetén ne menjen senki be a rendelőbe, telefonáljon! A háziorvosi rendelő várójában egyszerre három főnél több nem tartózkodhat.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 07:49
×
×
×
×