eur:
393.93
usd:
368.53
bux:
66275.31
2024. április 24. szerda György
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Mateusz Morawiecki lengyel, Peter Pellegrini szlovák, Andrej Babis cseh és Orbán Viktor magyar miniszterelnök (b-j) a visegrádi országok (V4) egyeztetésén az EU-csúcs ülése előtt 2019. július 2-án.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Orbán Viktor: fontos győzelmet arattunk

Tájkép csata után címmel tett közzé videót a miniszterelnök közösségi oldalán a brüsszeli európai uniós csúcs eseményeiről.

Orbán Viktor a videóban arról beszél: jó hír, hogy sikerült megakadályozni két olyan jelölt megválasztását, akik Magyarország számára rosszak lettek volna.

Egy hétgyerekes német családanyát választottunk meg a Bizottság élére. Ez már önmagában sokat elárul arról, hogy fordulat várható Európában - jelentette ki.

A kormányfő szerint harcok lesznek, véleménykülönbségek vannak, viták is lesznek, de az esélyek ezeknek a küzdelmeknek a sikeres megvívására ma sokkal jobbak, mint korábban voltak.

Fontos győzelmet arattunk, de a nemzetközi politika sosem ér véget, nincs olyan, hogy egyszer csak abbahagyják.

Következésképpen mindig új kérdések, új viták jönnek elő, és miután nekünk, magyaroknak és a közép-európaiaknak megvan a határorozott, világos érdekünk, most már erőnk is van, hogy ennek érvényt tudjunk szerezni, ezért ki fogunk állni az érdekeink mellett a következő időszakban - fejtette ki Orbán Viktor.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×