eur:
392.5
usd:
365.82
bux:
66629.59
2024. április 26. péntek Ervin

Kiesett a Fehérvár az UEFA Kupából

A Fehérvár 2-0-ra kikapott a svájci Grasshoppers otthonában, így a hazai 1-1-es döntetlen után kiesett az UEFA Kupából.

Nagy rohamokkal kezdte a találkozót a hazai csapat, így a félidő középre már kétgólos előnyt szerzett. Előbb Dos Santos szöglete után Sutter fejelt a kapuba, majd Dos Santos 25 méterről lőtt védhetelen gólt a jobb alsó sarokba.

Csertői Aurél együttesének a szünet előtt volt néhány lehetősége, de szépíteni nem tudott. A második félidőben a Grasshoppers már nem erőltette a támadásokat, a székesfehérváriak pedig gyenge támadójátékuk miatt nem voltak veszélyesek a svájci kapura.

 

A Fehérvár kiesésével az utolsó magyar csapat is elköszönt az európai kupáktól.


Dárdai Pál csapata, a német Hertha továbbjutott, mivel az 1-0-ás berlini siker után a visszavágón 2-2-es döntetlent játszott a grúz Ameri Tbiliszi vendégeként.

A francia Marseille is továbbjutott. A francia együttes idegenben 3-3-as, a visszavágón 0-0-ás döntetlent ért el a svájci Young Boys ellen.

A Newcastle csak 1:0-ás összesítéssel jutott túl a lett Ventspils ellen.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×