eur:
393.14
usd:
366.54
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin

Arattak az európai csapatok

Az európai csapatok napja volt a hétfői a labdarúgó világbajnokságon. Nyert Svájc, Ukrajna és Spanyolország is, utóbbi ezzel tovább is jutott a legjobb 16 közé.

A G-csoportban Svájc 2-0-ra legyőzte Togót. A kiegyensúlyozott játékot hozó mérkőzésen a svájci csapat első gólját Frei, a másodikat Barnetta szerezte.

A csoportban jelenleg Svájcnak és Dél-Koreának 4-4 pontja van, a franciáknak kettő, a togóiak pedig még nem szereztek pontot. Az utolsó fordulóban Svájc és Dél-Korea egymás ellen játszik, a döntetlen - francia győzelem esetén - az európai csapatnak jó a nyolcaddöntőhöz.

A H csoportban Ukrajna kiváló játékkal, fölényes, 4-0-ás győzelmet aratott Szaúd-Arábia felett. A gólok sorát Andrij Ruszol nyitotta meg. Ezt követően Szerhij Rebrov, Andrij Sevcsenko és Makszim Kalinicsenko volt eredményes.

Este Spanyolország a második félidőben fordított a sokáig vezető tunéziai csapat ellen. Mnari góljára Raul és kétszer Torres válaszolt, így a spanyolok 3-1-es győzelme már nyolcaddöntőt ért.

Az utolsó forduló előtt a 6 pontos spanyolok után az ukránoknak 3, a szaúdiaknak és a tunéziaiaknak egy pontjuk van.

Kedden négy mérkőzést rendeznek a világbajnokságon: 16 órakor az A csoportban Ecuador-Németország és Costa-Lengyelország találkozók lesznek, míg 21 órakor a B-csoportban Anglia-Svédország, illetve Paraguay-Trinidad és Tobago meccseket rendeznek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×