eur:
392.3
usd:
365.57
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
Több mint harminc autó ütközött a magyar határ közelében

Több mint harminc autó ütközött a magyar határ közelében

Tömeges közlekedési baleset történt Szlovákiában a D1-es autópályán Poprád és Csütörtökhely között. Több min harminc autó ütközött, 24 ember megsérült - írja az Új Szó.

Befejeződtek a mentési munkálatok annál a szlovákiai balesetnél, amelyben a végleges információk szerint 25 ember sérült meg.  Ketten szenvedtek életveszélyes sérüléseket, hatan súlyosan, tizenheten könnyebben sérültek, őket a poprádi, késmárki, lőcsei és iglói kórházba szállítottak. A sérültek között nincsenek gyerekek - írja az ujszo.com.

Több mint harminc autó ütközött a magyar határ közelében

A baleset reggel 6 óra körül történt, a rendőrség szerint 30-40 autó ütközhetett a D1-es északi szakaszán Poprád és Csütörtökhely között. Az érintett szakaszt mindkét irányban lezárták. Közben egy másik baleset is történt, Csütörtökhelyen, ami tovább súlyosbította a közlekedési helyzetet.

A rendőrség és a tűzoltók 30-40 járművel érkeztek ki a helyszínre, a tűzoltók két, tömeges mentésre szánt autóbuszt is a helyszínre küldtek. A mentési munkálatokat nehezítették a rendkívül kedvezőtlen időjárási körülmények, az erős szél és a hóvihar.  A rossz közlekedési körülmények és a baleset miatt Poprádban összeült a válságstáb. 

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×