eur:
392.64
usd:
366.03
bux:
66508.74
2024. április 26. péntek Ervin

Gázrobbanás miatt összeomlott egy lakóház Oroszországban

Gázrobbanás következtében nagyrészt összeomlott egy 12 lakásos ház szerdára virradó éjjel az oroszországi Kazany városában, többeket maga alá temetve.

A Kazanyban szerdára virradó éjszaka bekövetkezett házomlás halálos áldozatainak száma három, de további holttesteket sejtenek a romok alatt: két holttestet, illetve három égési és fagyási sérüléseket szenvedett áldozatot emeltek ki a romok alól, az utóbbiak közül az egyiknek mindkét lábát leszakították a faldarabok, s a kórházban belehalt sérüléseibe.

A több lépcsőházas épület egyik lépcsőháza szakadt be a második emelettől a földszintig, amikor feltehetően egy második emeleti lakásban gázrobbanás következett be. A robbanás tüzet is okozott.

Feltételezések szerint akár 10-15 ember is lehet még a romok alatt, szerdán folyt a házban bejelentett és a ténylegesen ott lakó emberek listájának egyeztetése.

Az épületben összesen három lépcsőház volt, mindegyikből 12 lakás nyílt. A kazanyi hatóságok már eldöntötték, hogy a múlt század hatvanas éveiben épült ház összeomlott részét nem állítják helyre, a lakókat másutt helyezik el.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×