eur:
389.46
usd:
362.81
bux:
67982.32
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A második helyen végzett Valtteri Bottas, a Mercedes finn versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Brit Nagydíjának időmérő edzésén az angliai Silverstone-ban 2020. augusztus 1-jén. A futamot augusztus 2-án rendezik.
Nyitókép: MTI/EPA pool/Will Oliver

Bottasé a pole Imolában

A 31 éves pilótának ez az idei negyedik, és pályafutása 15. pole pozíciója.

Valtteri Bottas, a Mercedes finn versenyzője nyerte a Forma-1-es Emilia Romagna Nagydíjának szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.

Bottas mellől csapattársa, a címvédő és hatszoros világbajnok brit Lewis Hamilton startolhat majd, míg a harmadik pozícióból Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője vághat neki a futamnak.

A vasárnapi versenyen a Mercedes istálló megvédheti konstruktőri vb-címét, és sorozatban hetedszer nyerheti meg a csapatok pontversenyét.

A 63 körös Emilia Romagna Nagydíja vasárnap 13.10 órakor kezdődik Imolában.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
2018. május 26. 16:12
×
×
×
×