eur:
393.02
usd:
366.37
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin

Leszállították a buszról, mert szoptatott

Egy utas kérésére leszállított a vezető a buszról egy nőt, aki babáját szoptatta. A busztársaság bocsánatot kért a megalázott anyukától.

Az angliai Bristolban Amy Wootten éppen hazafelé tartott a buszon hathetes kislányával, amikor az egyik megállóban a vezető odasétált hozzá, és megkérte, szálljon le a járműről, mert szoptatta kislányát.

A 25 éves anyuka először nem akarta elhagyni a buszt, de amikor a sofőr a rendőrséggel fenyegetőzött, kénytelen volt leszállni a szakadó esőbe.

Kiderült, hogy az egyik utas panaszkodott a vezetőnek, amiért a nő melle kilátszott. "Húsz percre voltam az otthonomtól, szóval kénytelen voltam hívni egy taxit" - mondta a nő, aki alig hitte el, hogy letessékelték a buszról, és megalázva érezte magát, hiszen a jármű tele volt.

Amy egyébként már többször is szoptatta a buszon kislányát. "Ha nem tenném, akkor ordítana, és akkor azért panaszkodnának az utasok" - tette hozzá.

Miután az anyuka panaszt nyújtott be, a bristoli busztársaság bocsánatot kért tőle, és virágot, valamint ajándékutalványt küldött a nőnek. A szóvivő azt mondta: a jövőben felkészítik a sofőröket az ilyen helyzetek kezelésére.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×