eur:
392.67
usd:
365.91
bux:
66497.49
2024. április 26. péntek Ervin

Szexuális felvilágosítás - hangoskönyvben

A nemi életről és annak esetleges nem kívánt következményeiről jelentettek meg vak fiataloknak szexuális felvilágosító hangoskönyvet a kelet-ukrajnai Harkivban.

A Rajtad múlik címmel CD-n kiadott hangoskönyv a fiatalokat leginkább érdeklő szerelmi élet szépségei mellett jelentős figyelmet szentel a nemi élet árnyoldalainak: más fertőző betegségek mellett elsősorban az Ukrajnában erősen terjedő AIDS-nek, a nem kívánt terhességnek és azoknak a módszereknek, amelyekkel ezek megelőzhetők, elkerülhetők.

A kijevi liga.net internetes hírügynökség beszámolója szerint a hangoskönyvet Volodimir Novikov világtalan rádiós újságíró készítette. Annak két szereplője - egy fiú és egy lány - közérthető párbeszédes formában egy órán át tárgyalja ki a szexuális viselkedés szabályait.

Novikov szerint a munkája komoly hiányt pótol, mert a nem látó fiatalok még az interneten sem tudnak hozzájutni ilyen jellegű információhoz orosz vagy ukrán nyelven.

A hangoskönyv megjelenését nagy örömmel fogadták a vak diákok szülei és tanárai, hiszen az jelentős mértékben megkönnyíti számukra a fiatalok nemi felvilágosítását. A sikert jelzi, hogy néhány nap alatt kétezer példányt adtak el a CD-ből.

Novikov azt tervezi, hogy legközelebbi a Kámaszútrát dolgozza fel hangoskönyv formájában vakok számára.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×