eur:
392.38
usd:
365.69
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
Így történhetett a fegyveres leszámolás a magyar autópályán

Így történhetett a fegyveres leszámolás a magyar autópályán

Hat golyót kapott a Ford utasa, és továbbra is életveszélyes állapotban van.

Valószínűleg egy külföldi, vagy külföldiek adtak le több lövést keddre virradó éjjel arra az autóra az M5-ös autópálya Csongrád megyei szakaszán, amelyben egy ember a helyszínen meghalt, egy pedig súlyosan megsebesült.

A szakértő szerint leszámolás történhetett.

– Nagyon nehéz a gyilkosságról egyelőre bármit is mondani, hiszen alig van nyilvános információ az ügyről, de valószínűleg leszámolás történt az autópályán – mondta a delmagyar.hu kérdésére Bilkei Pál. A kriminálpszichológus szerint ugyanabból az országból érkezhettek a tettesek és az áldozatok is, akik – annak ellenére, hogy osztrák rendszámú autóval utaztak – egyáltalán nem biztos, hogy osztrák állampolgárok.

A módszer egyértelműen az alvilágra jellemző, a tettesek pedig készülhettek a gyilkosságra

– mondta a szakértő.

A lap információi szerint a súlyos sérülésekkel a szegedi klinikára szállított ember hat golyót kapott, és továbbra is életveszélyes állapotban van. Az ügyről a rendőrség továbbra sem árul el részleteket, így azt sem tudni, hogy van-e már gyanúsítottja a kedd hajnalban „forró nyomon" indult nyomozásnak.

Megöltek egy embert az M5-ös autópálya csengelei pihenőjében hajnalban - közölte kedden a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

A megyei főkapitányság szóvivője kedden megerősítette, hogy a rendőrség forró nyomon bevezetett intézkedésekkel megkezdte a nyomozást.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×