Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Nézze meg az utolsó felvételt a popkirályról!

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Nyilvánosságra hozta az utolsó, Michael Jacksonról készült videót a cég, amely a sztár Londonban kezdődő koncertsorozatát szervezte. A másfél perces felvételen az énekes a They Don\'t Care About Us című 1995-ös slágerét próbálja. Közben kiderült, hogy a jövő kedden, Los Angelesben tartják a pop múlt hét csütörtökön, ötvenévesen elhunyt királyának nyilvános gyászszertartását.

Várjatok a tapsra, várjatok a tapsra - hallatszik a koreográfus hangja azon a videón, amely próba közben örökítette meg Michael Jacksont. A közönség azonban már nem láthatta újra az énekest, hiszen két nappal a felvétel elkészülte után Los Angeles-i bérelt otthonában elhunyt.

A pop királyának nyilvános gyászszertartása jövő kedden lesz, éppen ott, ahol a másfél perces videó készült: a Staples Centerben, ahol a Los Angeles Lakers kosárlabdacsapat hazai mérkőzéseit játssza.

A szertartás kedden helyi idő szerint délelőtt 10 órakor kezdődik. A húszezer férőhelyből 11 ezret ingyen osztanak szét Jackson rajongói között. Azt, hogy hol vagy mikor temetik el az ötvenévesen elhunyt énekest, egyelőre nem lehet tudni.

A gyerekeket akarja

Eközben Debbie Rowe, Michael Jackson volt felesége az NBC televíziónak adott nyilatkozatában közölte, hogy vissza akarja kapni gyermekeit, a 12 éves Prince Michaelt és a 11 éves Paris Katherine-t. Kijelentette, hogy kész akár pszichológiai és DNS-tesztek alá vetni magát, hogy igazolja, ő a gyermekek édesanyja.

A bíróság hétfőn Jackson 79 éves édesanyjára bízta ideiglenesen Michael Jackson három gyermekének - Prince Michael, Paris Katherine és a 7 esztendős Prince Michael II - felügyeletét.

Eric George, Debbie Rowe ügyvédje később úgy pontosította a nyilatkozatot, hogy ügyfele még nem döntött véglegesen. Az ügyben a bírósági meghallgatást július 6-ról július 13-ra napolták el.