eur:
392.51
usd:
365.8
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin

Szétlőtte a traffipaxot, de nem árulja el az okát

Letartóztattak azt az amerikai férfit, aki kilőtt egy sebességmérő kamerát. A rendőrök nem értik az esetet, mivel a férfinak még sosem kellett gyorshajtásért bírságot fizetnie.

A tenessee-i Knoxville járőrei rutinkörúton voltak, amikor több lövést hallottak a közelben. Elindultak a hang irányába, és megpillantottak egy férfit, aki elmondásuk szerint nagyon gyanúsan viselkedett.

Amikor megállították és átkutatták a férfi, Clifford Clark autóját, annak padlóján egy nagy kaliberű vadászfegyverre bukkantak, tulajdonosa azonban nem akarta elárulni, hogy mire lőtt vele.

A rendőrök később megtalálták a célpontot: Clifford Clark egy sebességmérő kamerát lőtt szét, három alkalommal sikerült eltalálnia.

A férfi ellen vandalizmus és gondatlan veszélyeztetés miatt emeltek vádat.

"Házak vannak ott mindenfelé - magyarázta a helyi rendőrkapitány, Gordon Catlett. - Biztos vagyok benne, hogy a saját otthona körül nem lövöldözött volna ezzel a fegyverrel."

A rendőrök nem értik, hogy miért éppen a kamerát választotta célpontul Clifford Clark, hiszen az eddig nem készített róla képet, amiért gyorsan hajtott, és emiatt bírságot se kellett fizetnie soha.

Nagy-Britanniában nem ritka, hogy a dühös autósok és motorosok bosszút állnak a traffipaxokon: összetörik, megégetik azokat, de még nem lőttek beléjük.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×