Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Szétlőtte a traffipaxot, de nem árulja el az okát

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Letartóztattak azt az amerikai férfit, aki kilőtt egy sebességmérő kamerát. A rendőrök nem értik az esetet, mivel a férfinak még sosem kellett gyorshajtásért bírságot fizetnie.

A tenessee-i Knoxville járőrei rutinkörúton voltak, amikor több lövést hallottak a közelben. Elindultak a hang irányába, és megpillantottak egy férfit, aki elmondásuk szerint nagyon gyanúsan viselkedett.

Amikor megállították és átkutatták a férfi, Clifford Clark autóját, annak padlóján egy nagy kaliberű vadászfegyverre bukkantak, tulajdonosa azonban nem akarta elárulni, hogy mire lőtt vele.

A rendőrök később megtalálták a célpontot: Clifford Clark egy sebességmérő kamerát lőtt szét, három alkalommal sikerült eltalálnia.

A férfi ellen vandalizmus és gondatlan veszélyeztetés miatt emeltek vádat.

"Házak vannak ott mindenfelé - magyarázta a helyi rendőrkapitány, Gordon Catlett. - Biztos vagyok benne, hogy a saját otthona körül nem lövöldözött volna ezzel a fegyverrel."

A rendőrök nem értik, hogy miért éppen a kamerát választotta célpontul Clifford Clark, hiszen az eddig nem készített róla képet, amiért gyorsan hajtott, és emiatt bírságot se kellett fizetnie soha.

Nagy-Britanniában nem ritka, hogy a dühös autósok és motorosok bosszút állnak a traffipaxokon: összetörik, megégetik azokat, de még nem lőttek beléjük.