eur:
392.7
usd:
365.93
bux:
66539.22
2024. április 26. péntek Ervin

Brad Pitt nem titkolja

Imádja az apaságot Brad Pitt, akinek pár hete született meg első gyermeke Angelina Jolietól. Az amerikai színész ugyanakkor összesen három gyermeket nevel párjával, és mint mondja: mindegyiket egyformán szereti.

Egy fél év alatt három gyermek apja lett Brad Pitt. Az amerikai sztárnak múlt hónapban született meg édesgyermeke Angelina Jolietól, de az év elején már örökbe fogadta a színésznő adoptált gyermekeit.

Brad Pitt szerint az apaság "tökéletesen fenséges" érzés, függetlenül attól, hogy örökbe fogadott vagy vér szerinti gyerekről van szó, akik "a világon a legmókásabb emberek".

Brad Pitt egyébként tavaly elkísérte Angelina Joliet, amikor a színésznő egy etióp árvaházban örökbe fogadta a most másfél éves Zaharát.

"Ránézek Zaharára és elképzelem, hogy milyen élete lett volna. Annyi gyermeket szeretnél közülük a karjaidba zárni, amennyit csak lehet. A segítségünkre van szükségük és nekünk sokkal többet kellene tennünk értük" - fogalmazott Brad Pitt.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×