eur:
392.7
usd:
365.93
bux:
66539.22
2024. április 26. péntek Ervin

Távozik a Népszava főszerkesztője

Május végén közös megegyezéssel távozik a Népszava főszerkesztői posztjáról Németh Péter; a szerkesztőség munkáját megbízott főszerkesztőként Horváth Gábor jelenlegi felelős szerkesztő irányítja - közölte a kiadó.

A közlemény emlékeztet arra: a lapot másfél évtizeden keresztül irányító főszerkesztő távozásának idejére a lapnak érdemi jövőképe van, "stabil a tulajdonosi háttere, megújult a külleme, és ami a legfontosabb: tartalmával a hírpiac meghatározó szereplője lett".

A Népszava újrapozicionálásának e szakaszában Németh Péter fontos szerepet játszott, a folyamat azonban korántsem ért véget.

A tulajdonos és Németh Péter közös megegyezéssel úgy döntött: a jövőben más irányítja az újságot, amelyik a kiadó reményei szerint az ország első számú, mintegy harmincezer példányban eladott napilapja lesz. A döntéssel a tulajdonos, a kiadó és a szerkesztőség egyaránt egyetért - írják.

A tájékoztatás szerint Németh Péter a jövőben az újság tiszteletbeli főszerkesztőként segíti a munkát.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 07:49
×
×
×
×