Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Mesterházy újra videózik

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Nyilvános szakmapolitikai vitára hívta ki az MSZP kormányfőjelöltje Orbán Viktort, a Fidesz elnökét és a legnagyobb ellenzéki párt szakpolitikusait.

Mesterházy Attila február 22-e és március 15-e között, 8 témakörben - a többi között egészségügyi, oktatási, gazdaságpolitikai és nemzetpolitikai kérdésekben - rendezné a találkozókat.

A szocialista miniszterelnök-jelölt mostani - immár harmadik - videó-üzenetetét is a facebookos közösségi portálon tette közzé. Mesterházy Attila a YouTube videómegosztó oldalra feltöltött szerdai üzenetében, ahogyan korábban is, egy magyar zászló előtt állva beszél.

Az üzenetet közvetlenül Orbán Viktornak címezte, és nyolc témakörben javasolt vitát. Azt kérte a Fidesz elnökétől, hogy jelölje ki azokat a szakpolitikusokat, akik ezen időszak alatt hajlandóak vitatkozni a szocialistákkal. Ezek a témák meghatározóak és kiemelten fontosak Magyarország szempontjából, ezért meg kell, hogy tiszteljük a választókat azzal, hogy ezekről a témákról a nagy nyilvánosság előtt folytatunk párbeszédet, vitát - mondta.

Mesterházy Attila szerint vitázniuk kellene az gazdaságpolitikáról, a fejlesztéspolitikáról, a nyugdíjról illetve a szociális ügyekről, a kül- és nemzetpolitikáról, az egészségügyről, az oktatásról illetve a kultúráról, hétköznapok biztonságáról valamint az agráriumról és a vidékfejlesztésről.

A szocialista politikus nem először üzen így Orbán Viktornak. Február 3-án - a Fidesz elnökének országértékelése előtt - őszinte beszédre kérte az ellenzéki politikust és javaslatokat tette arra, mi ne maradjon ki a mondandójából. Az országértékelő beszéd elhangzása után pedig a facebookon azt szorgalmazta, hogy a felhasználók küldjék el neki, mi maradt ki Orbán Viktor beszédéből. Ebben a második videóüzenetben értékelte is a Fidesz elnökének szavait.