eur:
390.94
usd:
366.77
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Gáz: fagyoskodnak Budakeszin, a szolgáltató már javítja a hibát

Négyszáz lakásban nincs gáz Budakeszin csütörtök este óta. A Pest megyei településen melegedőket alakítottak ki - tudta meg az InfoRádió Dobson Tibortól, a katasztrófavédelem szóvivőjétől. A Tigáz szóvivője elmondta: a nyomásszabályozó rendszer meghibásodása miatt nincs fűtés. Győrössi Pál hozzátette, hogy várhatóan délutánra helyreáll a gázszolgáltatás.

Szünetel a gázszolgáltatás Budakeszi 16 utcájában a nyomásszabályozó rendszer hibája miatt - mondta az InfoRádiónak a Tigáz szóvivője.

Győrössi Pál hozzátette: biztonsági okokból kellett elzárni a gázt, mert ezen a területen régi fűtési rendszereket alkalmaznak még, amelyek nem képesek megakadályozni a gáz szivárgását, ha a nyomásszabályozás miatt kialszik az őrláng.

A Tigáz munkatársai végigjárják az összes érintett lakást, hogy szakszerűen ki, illetve vissza tudják kapcsolni a gázt. A szolgáltatás várhatóan a délutáni órákban helyreállhat - mondta a szóvivő.

A gázszolgáltató szakemberei még vizsgálják, hogy mi okozta a nyomásszabályzó meghibásodását - fűzte hozzá Győrössi Pál.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×