eur:
390.97
usd:
366.85
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Tömeges karambol és hatalmas torlódás az M1-esen

Tíz személyautó és egy kamion okozott balesetet az M1 autópálya 28-as kilométerénél. A sérültek pontos száma nem ismert, a hatalmas torlódás akár délután öt óráig is eltarthat.

Tíz személyautó és egy kamion okozta a balesetet az M1 autópálya 28-as kilométerénél. A tűzoltók három embert kimentettek autóikból, de a sérültek pontos száma még nem ismert. A korábbi hírekkel ellentétben Varga Ferenc, a Bicskei Önkéntes Tűzoltóság elnöke az InfoRádiónak elmondta: a kamion nem gyulladt ki.

Egyelőre nem ismert a sérültek száma, eddig három beszorult embert mentettek ki. A tűzoltói munka délután három óráig is eltarthat, majd ezt követi a rendőrségi helyszínelés. Varga Ferenc szerint ez azt jelenti, hogy délután öt óra előtt nem rendeződik a helyzet.

Az Útinform tájékoztatása szerint mentőhelikopterre is szükség volt, ezért a főváros felől érkezőket a herceghalmi csomópontnál az 1-es főútra terelik; visszajönni a bicskei csomópontnál lehet.

Közben az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán a 21-es kilométernél árokba rohant egy autó. A baleset okának vizsgálatát és a műszaki mentést a leállósávon folytatják.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×