eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 16. vasárnap Jusztin

Már csak a hivatalos bejelentés hiányzik: megvan a Juventus új edzője

Csütörtök este különböző olasz források egybehangzóan állították: minden szükséges egyezség megszületett, már csupán a hivatalos bejelentés hiányzik, Thiago Motta lesz a Juventus új edzője.

A brazil származású korábbi olasz válogatott a 2023–2024-es idényben csodát művelt a Bolognával, a harmadik helyre hozta fel az így Bajnokok Ligája-induló csapatot. Az egyesület szívesen marasztalta volna, de az edző jelezte, nem kívánja meghosszabbítani a szerződését.

Hamarosan kiderült, hogy miért nem: minden bizonnyal a Juventus vezetőedzője lesz, a hírek szerint 2027-ig ír alá.

Thiago Motta 1982-ben született, az FC Barcelona, az Atlético Madrid, a Genoa, az Internazionale és a PSG futballistája volt. A Barcelonával és az Interrel is megnyerte a BL-t. Edzői pályafutása során a PSG U19-es csapatánál, majd a Genoánál, a Speziánál és a Bolognánál dolgozott.

Címlapról ajánljuk
Kiszámolták, mennyit hoz a konyhára a budapesti Bajnokok Ligája-döntő

Kiszámolták, mennyit hoz a konyhára a budapesti Bajnokok Ligája-döntő

A látogatók fogyasztásai és költései növelik a kiskereskedelem, a vendéglátás és a szolgáltatások forgalmát a helyi vállalkozások körében, valamint gyarapítják a szállítási ágazatok bevételét is – mondta az InfoRádióban Németh Viktória, az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány senior elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×