eur:
392.88
usd:
362.08
bux:
65924.66
2024. február 29. csütörtök Elemér
Manchester, 2018. április 9.Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője egy manchesteri sajtóértekezleten 2018. április 9-én. A Liverpool másnap a Manchester City ellen játszik a labdarúgó Bajnokok Ligájában. (MTI/EPA/Nigel Roddis)
Nyitókép: MTI/EPA/Nigel Roddis

Szoboszlai edzője: megtisztelő lenne a válogatottal dolgozni, de van egy kis gond

Jürgen Klopp nem zárja ki, hogy miután lejár a szerződése a Liverpool FC-nél, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya lesz.

"Ez a poszt nagy megtiszteltetés lenne, ez nem kérdés - mondta az 56 éves tréner egy csütörtök esti pódiumbeszélgetésen, Németországban. - A gondot az jelenti, hogy lojális vagyok. Nem hagyhatom ott egyszerűen a Liverpoolt, mondván, most átveszem egy kicsit a német válogatottat. Ez nem így működik, és egyébként sincs felkérésem a feladatra."

Klopp szerződése 2026-ig szól a hatszoros BL-győztes angol klubnál.

"Ha valamikor szövetségi kapitány leszek, akkor elérhetőnek kell lennem, ami most nem igaz rám. Felelősséggel tartozom az egyesületem felé." - fogalmazott a szakember.

"Alapvetően érdekes munkának találom a szövetségi kapitányit. De hogy miután abbahagyom a munkát a Liverpoolnál, nem kezdek-e valami teljesen másba, ma még nem tudom. Szeretném nyitva hagyni a lehetőségeket önmagam számára" - tette hozzá.

A Liverpool - és Szoboszlai Dominik - jelenleg Donaueschingenben edzőtáborozik, a település Baden-Württemberg tartományban található, amely Klopp szűkebb hazája.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.29. csütörtök, 18:00
Baán László
a Szépművészeti Múzeum főigazgatója, a Liget Budapest projekt miniszteri biztosa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×