eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Hakan Calhanoglu, az Internazionale (b3) játékosa gólt rúg a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, a C csoport harmadik fordulójában játszott Internazionale-FC Barcelona mérkőzésen a milánói San Siro Stadionban 2022. október 4-én.
Nyitókép: Hakan Calhanoglu, az Internazionale (b3) játékosa gólt rúg a BL csoportkörében, a C csoport harmadik fordulójában játszott Internazionale-FC Barcelona mérkőzésen a milánói San Siro Stadionban 2022. október 4-én. MTI/AP/Luca Bruno

Az Inter továbbjutásásával kiesett a Barcelona!

Az Internazionale a Viktoria Plzen, a Porto (idegenben) a már továbbjutott FC Bruges ellen nyert a labdarúgó Bajnokok Ligája ötödik fordulójában. Az olaszok a sikerükkel továbbjutotak, viszont a Barcelona legfeljebb az Európa-ligában folytathatja tavasszal majd,

INTERNAZIONALE–VIKTORIA PLZEN 0-0: Az Inter bármilyen különbségú győzelemmel, a hatodik forduló eredményétől függetlenül, bejut a tavaszi folytatásba, illetve a nyolcaddöntőbe.

FC BRUGES–FC PORTO 0-0: A belga csapatnak tíz pontja van a B csoportban, már biztos továbbjutó. Ha nem kap ki, a csoportelsőséget is biztosítja. A Porto a második helyen áll a négyesben, eddig hat pontot szerzett. Alakulhat ma ez és az Atlético–Leverkusen találkozó eredménye úgy, hogy a portugálok is már most továbbjutnak, de ehhez nyerniük kell.

INTERNAZIONALE–VIKTORIA PLZEN 0-0: Eltelt az első negyedóra, nagyon kényelmesen játszik az Inter, ahelyett, hogy gyorsan döntésre vinné a továbbjutás kérdését. Még nem volt igazi helyzet.

FC BRUGES–FC PORTO 0-0: A belgák többet birtokolják a labdát, de a Porto veszélyesebb.

INTERNAZIONALE–VIKTORIA PLZEN 0-0: Erősített az Inter, helyzetekig már eljutott, de gól még nincs.

INTERNAZIONALE–VIKTORIA PLZEN 1-0: Henrih Mhitarjan fejesével megszerezte az Inter a vezetést.

FC BRUGES–FC PORTO 0-1: Az iráni Taremi révén vezetést szerzett a a Porto.

INTERNAZIONALE–VIKTORIA PLZEN 2-0: Di Marco előkészített, a balösszekötő helyéről belőtte a labdát, s a pontosan érkező Edin Dzeko három lépésről berúgta a hálóba.

FC BRUGES–FC PORTO 0-1: Lang kihagyott egy büntetőt, nem tudott egyenlíteni a Bruges.

FC BRUGES–FC PORTO 0-2: Evanílson növelte a vendégek előnyét.

FC BRUGES–FC PORTO 0-3: Eldőlt a mérkőzés, Eustaquio is rúgott egy gólt.

INTERNAZIONALE–VIKTORIA PLZEN 3-0: Edin Dzeko meglőtte a mai második gólját, nyilvánvaló, hogy tét nélküli lesz a Barcelona és a Bayern mérőzése.

FC BRUGES–FC PORTO 0-4: Taremi újabb góljával már meglepően nagy a különbség. A belga bajnok veretlen volt e forduló előtt. Sőt: még gólt sem kapott eddig.

INTERNAZIONALE–VIKTORIA PLZEN 4-0: A kéthónapos kihagyás után visszatérő Lukakunak két perc kellett a gólhoz. Correa adott neki nagyszerű labdát.

Végeredmények: Internazionale–Viktoria Plzen 4-0, FC Bruges–FC Porto 0-4.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×