eur:
393.54
usd:
364.48
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Twitter/Die Roten Bullen

Reménykeltően halad Szoboszlai Dominik a felépülésben - videó

Ollózgat edzésen, az edzője pedig azt mondja, "majd gyűjti a játékperceket az Eb-n".

A teljes tavaszi szezont kihagyta egy kellemetlen, elhúzódó sérülése miatt új klubjában - (RB Leipzig) - Szoboszlai Dominik, aki gyakorlatilag klubmeccs nélkül lehet ott a futball-Eb-n, ha Marco Rossi beválogatja a szűk keretbe.

A klub most videót tett közzé arról, milyen mozgásformákra kész már a középpályás, még ollózott is lábtengó közben, a bizalmat pedig az is mutatja, hogy egy évvel tovább megtartaná az egyesület a még egy percet sem játszott labdarúgót.

Voltaképp már pályára is léphetne a szezonzárón, de Julian Nagelsmann vezetőedző csak azért nem teszi be, mert nem kockáztat.

"Nincs értelme játszatnom, majd elmegy a magyar válogatotthoz és az Európa-bajnokságon gyűjti a játékperceket" - fogalmazott a tréner, aki egyébként nyártól a Bayern München edzője lesz.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×