eur:
393.37
usd:
367.7
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla
Nyitókép: Orbán Viktor Facebook oldala

A felére zuhanhat Dzsudzsák Balázs fizetése

A koronavírus-járvány miatt jelentős megszorítások jöhetnek az egyesült arab emírségekbeli futballkluboknál is.

Az egyesült arab emírségekbeli klubokat is elérték a koronavírus-járvány okozta negatív gazdasági hatások, amelyek következtében súlyos döntéseket hozhatnak meg a bajnokságban. Helyi médiaértesülések szerint a kluboknál, így a Dzsudzsák Balázst foglalkoztató Al-Ainnál is 50 százalékos fizetéscsökkentést vezethetnek be, továbbá a légiósoknál is korlátozásokat írhat elő a szövetség a következő idénytől – írja a csakfoci.hu.

A 2020/21-es kiírástól kezdve az eddigi 5 helyett legfeljebb 4 külföldi játékost jelölhetnek a keretbe a klubok, így mérsékelve a kiadásokat.

Az élvonal küzdelmeit legalább augusztusig leállították az UAE League-ben, egyelőre nem tudni, folytatódik-e a pontvadászat. A magyar válogatott csapatkapitányának, Dzsudzsák Balázsnak a napokban kellett visszatérnie Dubajba, ahol előbb kéthetes karanténba vonul, majd június végén indulhatnak újra az edzések.

A 32 éves játékos jövője egyelőre kérdéses, szerződése június végéig érvényes a jelenlegi klubjánál, amely egyelőre még hivatalosan nem jelezte, hogy él a további kétéves opcióval.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×