eur:
393.77
usd:
365.51
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Kiderült, melyik NFL-csapatok ruccannak át Londonba

Az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) bejelentette, idén melyik öt mérkőzést rendezik külföldön, ez alapján két csoportrangadóra Londonban, egyre pedig Mexikóvárosban kerül sor.

A Jacksonville Jaguars a Houston Texans, míg a Tampa Bay Buccaneers a Carolina Panthers csapatát fogadja a brit fővárosban, a Los Angeles Chargers pedig Mexikóvárosban látja vendégül a vasárnapi főcsoportdöntőben kiesett Kansas City Chiefs együttesét. További két találkozó, az Oakland Raiders és a Chicago Bears, valamint a Super Bowlba jutott Los Angeles Rams és a Cincinnati Bengals összecsapását szintén Londonban rendezik meg.

Az eddig is tudott volt, hogy négy meccset Londonban és egyet Mexikóvárosban játszanak, a házigazdák kiléte is ismert volt. Az európai mérkőzések közül kettőt a Wembley Stadionban, kettőt pedig a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának hamarosan átadásra kerülő új létesítményében rendeznek. Utóbbiban már tavaly is lett volna találkozó, de az átadás csúszása miatt, végül azt is a Wembleyben kellett megtartani. Tavaly a legendás Azték stadionban is lett volna meccs, de a pálya játékra alkalmatlan talaja miatt a Rams mégis Los Angelesben fogadta a Chiefs gárdáját.

A meccsek időpontjait és a londoni találkozók pontos helyszínét később jelölik ki.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×