eur:
394.02
usd:
368.66
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Vuko Borozan (k), a macedón Vardar Szkopje játékosa, valamint a veszprémi Rene Toft Hansen (b) és Nagy László (j) a férfi kézilabda Bajnokok Ligája harmadik fordulójában játszott Telekom Veszprém - Vardar Szkopje mérkőzésen a Veszprém Arénában 2018. szeptember 29-én. A macedón csapat 27-25-re győzött.
Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

Neves edző érkezett Veszprémbe

A Ljubomir Vranjes lehetséges utódjának tartott spanyol David Davis hétfőn megérkezett Veszprémbe - írja az SzPress Hírügynökség.

Hétfőn Veszprémbe érkezett, és az éjszakát a Séd patak partján található Betekints Wellness és Konferenciahotelben töltötte David Davis, akiről napok óta az a hír járja, hogy ő lehet a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának új edzője. A veszprémi klub hosszú évek óta ebben a szállodában helyezi el a vendégcsapatokat és a játékvezetőket.

Az SzPress Hírszolgálat arról is értesült, hogy a 41 éves spanyol szakember – aki jelenleg az egyiptomi férfiválogatott szövetségi kapitánya– kedden már el is utazik Magyarországról.

Vranjes felmentése után a csapatot megbízott edzőként Gulyás István irányította az elmúlt hétvégén Bresztben, és egygólos győzelmet aratott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×