eur:
394.67
usd:
370.75
bux:
65427.32
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Facebook

Nem szólt a játékosokhoz a Veszprém új edzője

Gulyás István csak beszagolt az öltözőbe, és tudta, nagy változások kellenek.

Gulyás István vette át Telekom Veszprém kézilabda-csapatának irányítását, miután hétfőn felmentették a munkavégzés alól Ljubomir Vranjes vezetőedzőt és segítőjét Björn Sätherströmöt. A megbízott vezetőedző, akinek munkáját a Veszprémben szintén ikonnak számító Carlos Perez segíti, már a szombati Meskov Breszt elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-mérkőzésre készítette fel az együttest.

Az indulás előtt a klub honlapjának nyilatkozva, elárult néhány részletet az első napok közös munkájáról. Például arról, hogy mit mondott elsőként a játékosoknak:

"Az elején semmit nem mondtam. Beszagoltam az öltözőbe, és egyből éreztem, hogy mi a helyzet.

Ott eldöntöttem, hogy olyan edzést kell csinálnom, ami az eddig megszokottal teljesen szembe megy. Olyan munkát csináltunk, ami kizökkentette őket ebből a helyzetből, amiben vannak. Ez volt a célom."

Mint mondta, azért át tudtunk beszélni pár dolgot, és a videózásnál is megpróbálták felhívni a figyelmet arra, hogy mire számíthatnak a hétvégi BL-meccsen.

"Pozitív vagyok, és egyébként is mindig pozitívan állok a dolgokhoz. Jó úton járunk"

- jelentette ki az egykori klublegenda, aki eddig az utánpótlásban dolgozott.

A hét elején megizzasztotta a csapatot, nagyon fontosnak tartotta, hogy mindenki érezze, a csapat részese, és hogy tennie kell az ügy érdekében.(Kivéve William Accambray-t, akit pénteken kölcsönadtak a szlovén Celjének.)

Bresztben veszélyes ellenfélre számít, mert a fehéroroszok két győzelem után nagy önbizalommal léphetnek majd a hazai pályára. Arra építenek, hogy a második félidőre az erősebb keretnek köszönhetően meg tudják törni a Meskov lendületét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Péntekre virradóra megtörtént Izrael válaszcsapása Irán ellen, ennek hatására komoly esést láthattunk az Ázsiai piacokon, és kilőttek a nemesfémek, valamint az olaj is. Ezt követően az európai és amerikai tőzsdéken ugyan a kezdeti aggodalmakat követően nagyobb esés volt várható, a nyitásra azonban jelentősen javult a hangulat. Alapvetően az egész héten rossz hangulat uralkodik a világ tőzsdéin, az izraeli válaszcsapást már beárazták egy bizonyos mértékig a piacok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×