eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Teaser Trailer

Folytatódik az évtized akciófilmje - moziajánló

Folytatások, thrillerek és akciófilmek debütálnak a héten a magyar mozikban; mutatjuk a premiereket.

Elkészült a Szupercella folytatása, ám a Hádész alcímmel ellátott moziból már hiányzik, ami az első rész érdekességét adta: hogy együtt játszott Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone – kettejük közül csak utóbbi színész játszik az új epizódban.

A történet ezúttal is egy olyan börtönben játszódik ahonnan lényegében lehetetlen kijutni, ám mivel Sylvester Stallonnénak ez már az előző részben is sikerült, így azért nagyon nem kell izgulnunk; sokkal elkeserítőbb viszont, hogy a film gyalázatosan alacsony pontszámon, 3.8-en áll az IMDb oldalán és a kritikák is szétszedték Steven C. Miller rendezését.

És még egy folytatás: a Sicario 2. debütál a héten a magyar mozikban - A zsoldos címmel.

A második részt egy olasz rendezőre Stefano Sollimára bízták, és ami jó hír az első rész rajongóinak, hogy bár változott a csapat, Benicio Del Toro és Josh Brolin visszatér a vászonra – az első visszajelzések szerint egy elég jól sikerült thrillerben.

A héten mutatják be a magyar mozik a Dan Wells magyarul is olvasható könyvéből készült Nem vagyok sorozatgyilkos című amerikai horrort, ami egy kamasz fiú útkereséséről, különös, a halálhoz való vonzódásáról és a szomszédban lakó sorozatgyilkossal kialakuló kapcsolatáról mesél.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×