eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
May 4, 2023, Asuncion, Paraguay: A view of the Booking.com logo is displayed on a smartphone backdropped by visual representation of stock and line charts.  LOGO BRAND SYMBOL
Nyitókép: Andre M. Chang

Elszakadt a cérna a Booking.com károsultjainál

A pénzükre váró szállásadók személyesen Glenn Fogel, Booking elnök-vezérigazgató 26 ezer követővel rendelkező LinkedIn-profilján, a legfrissebb bejegyzésésnél fejezik ki elégedetlenségüket.

A Booking első számú vezetőjét a tartozások mellett az IT biztonsági problémák és adatlopások miatt is kérdőre vonják a panaszosok. Azok a szállásadók jártak rosszul, amelyek a náluk megszállt vendégek foglalását a szállásportálon keresztül intézték és a Booking.com-ot bízták meg a pénz beszedésével. Világszerte sok hotel és panzió van még, amely nem kapta meg a nyár közepe óta sem az érintett foglalások után a pénzét - írta a Spabook.

A panaszáradatban visszatérő elemként jelenik meg az elégedetlenség az ügyfélszolgálat sablon válaszain kívül amiatt, hogy a Booking.com vezetése lényegében teljességgel ignorálja a panaszokat, nem válaszol érdemben a megkeresésekre és nyilatkozatban sem ad információt, lényegében elhallgatja a problémákat.

A Booking márkaigazgatója, Natalie Wills a saját profilján kitörölte a kellemelten kommenteket és letiltotta a panaszos felhasználókat.

Címlapról ajánljuk
Az étrend-kiegészítőket vizsgálja az ügyészség: a szabad piac vonzza a tisztességtelen vállalkozásokat

Az étrend-kiegészítőket vizsgálja az ügyészség: a szabad piac vonzza a tisztességtelen vállalkozásokat

Internetes reklámok formájában és a közösségi oldalakon sokszor láthatnak a felhasználok olyan hirdetéseket, amelyek arról szólnak, hogy a különböző gyógygombákat, növényeket vagy gyümölcsöket nagy koncentrátumban tartalmazó étrend-kiegészítők alkalmasak a súlyos, akár daganatos betegségek gyógyítására, megelőzésére. De vajon mit hihetünk el ezekből és mit nem?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×