eur:
378.63
usd:
348.02
bux:
58010.99
2023. december 3. vasárnap Ferenc, Olívia
May 4, 2023, Asuncion, Paraguay: A view of the Booking.com logo is displayed on a smartphone backdropped by visual representation of stock and line charts.  LOGO BRAND SYMBOL
Nyitókép: Andre M. Chang

Elszakadt a cérna a Booking.com károsultjainál

A pénzükre váró szállásadók személyesen Glenn Fogel, Booking elnök-vezérigazgató 26 ezer követővel rendelkező LinkedIn-profilján, a legfrissebb bejegyzésésnél fejezik ki elégedetlenségüket.

A Booking első számú vezetőjét a tartozások mellett az IT biztonsági problémák és adatlopások miatt is kérdőre vonják a panaszosok. Azok a szállásadók jártak rosszul, amelyek a náluk megszállt vendégek foglalását a szállásportálon keresztül intézték és a Booking.com-ot bízták meg a pénz beszedésével. Világszerte sok hotel és panzió van még, amely nem kapta meg a nyár közepe óta sem az érintett foglalások után a pénzét - írta a Spabook.

A panaszáradatban visszatérő elemként jelenik meg az elégedetlenség az ügyfélszolgálat sablon válaszain kívül amiatt, hogy a Booking.com vezetése lényegében teljességgel ignorálja a panaszokat, nem válaszol érdemben a megkeresésekre és nyilatkozatban sem ad információt, lényegében elhallgatja a problémákat.

A Booking márkaigazgatója, Natalie Wills a saját profilján kitörölte a kellemelten kommenteket és letiltotta a panaszos felhasználókat.

Címlapról ajánljuk
Nyilatkozatok - Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk
Labdarúgás, Eb-2024 - sorsolás után

Nyilatkozatok - "Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk"

A magyar labdarúgó-válogatott Eb-kijutásban kulcsszerepet vállaló kapusa amondó, nem gyilkos a szombati, hamburgi sorsoláson kialakult német, magyar, skót, svájci csoport a 2024-es labdarúgó-Eb-re. Nagy Ádám szerint "abszolút van keresnivalónk", de nem szabad elkiabálni semmit. Marco Rossi szerint Svájc, Skócia és Magyarország hármasa közül bármelyik bármelyiket megverheti a továbbjutó helyekért zajló küzdelemben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×