eur:
393.23
usd:
367.93
bux:
67044.93
2024. április 26. péntek Ervin
KYIV, UKRAINE - MARCH 01: (----EDITORIAL USE ONLY â MANDATORY CREDIT - STATE EMERGENCY SERVICE OF UKRAINE / HANDOUT - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS----) Emergency crews respond after a missile caused damage near Kyivs TV Tower in Ukrainian capital, Kyiv on March 01, 2022. (Photo by State Emergency Service of Ukraine / Handout/Anadolu Agency via Getty Images)
Nyitókép: State Emergency Service of Ukraine / Handout/Anadolu Agency via Getty Images

Öt halottja lehet a kijevi tévétorony elleni támadásnak - videó

A 380 méter magas torony nem dőlt össze.

Legkevesebb öten meghaltak, öten megsérültek a kijevi tévétorony elleni rakétatámadásokban - közölte a BBC értesülések és az ukrán mentőszolgálat közlése alapján.

A 380 méter magas torony nem dőlt össze, de súlyosak a károk, az adás akadozik.

A torony mellett található egy Holokauszt-emlékmű is.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Ultimátumot kapott a TikTok – Mégis miért?

Ultimátumot kapott a TikTok – Mégis miért?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist pénteki adása. A műsor első részében a Tiktok anyacége és az amerikai kormány csörtéjéről volt szó, amelynek a vége akár az is lehet, hogy a platformot betilthatják a tengerentúlon. Vendégünk volt Keleti Arthur, kibertitok jövőkutató, az Informatikai Biztonság Napja (ITBN) alapítója. A második blokkban a friss munkaerőpiaci adatokat elemeztük Hornyák Józseffel, a Portfiolio makrogazdasági elemzőjével.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×