INFORÁDIÓ 
2019. szeptember 20. péntek
Friderika

bmw

debrecen

munkalehetőség

Brüsszel, 2019. január 18. Az új BMW 3 Berline a Brüsszeli Autószalonon 2019. január 18-án. MTI/EPA/Stephanie Lecocq

Már toborozzák a munkaerőt a debreceni BMW-gyárba

Infostart

Hétfőn elindult a készülő, a tervek szerint 2023-tól termelő debreceni BMW-gyár karrieroldala - írja az mfro.hu

Megjelentek az első álláshirdetések - vette észre a gazdasági portál a BMW honlapján, ahol egyelőre csak néhány pozícióra lehet jelentkezni, azok is a HR területet érintik, de készülhetnek a gyártervezők is, hamarosan rájuk vadászik majd az autógyár.

A hirdetés szerint a gyár számára ideális HR-részlegvezetőnek legalább 5 éves szakmai, vezetői tapasztalattal kell rendelkeznie, folyékony angol és magyar nyelvtudás mellett a német ismerete előnyt jelent, akárcsak a feldolgozóiparban szerzett tapasztalat.

A bérszámfejtés területére jelentkezőktól szintén hosszútávú releváns szakmai tapasztalatot várnak, ismernie kell a magyar munkaügyi, adózási jogszabályokat, projektvezetői és minimum 10 éves vezetői tapasztalat az elvárás. A nyelvtudás ebben az esetben sem elhanyagolható:

folyékon üzleti angoltudás szükséges, a német ismerete ebben az esetben is előny.

Munkabiztonsági vezetőként annak van esélye, aki biztonsági mérnöki minősítéssel és minimum 6 éves tapasztalattal rendelkezik biztonsági rendszerek bevezetésében, menedzselésében a feldolgozóipar területén. Legalább 4 éves projektvezetői tapasztalatot is elvár a BMW-gyár, biztonsági rendszerek ismeretét, az ISO 45001 belső ellenőrzési tanúsítványt pedig előnyként ismerik el. A folyékony angol és magyar mellett itt is előny, ha valaki németül is beszél.

Nyitókép: MTI/EPA/Stephanie Lecocq
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018