eur:
394.43
usd:
370.68
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Az új BMW 3 Berline a Brüsszeli Autószalonon 2019. január 18-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Stephanie Lecocq

Már toborozzák a munkaerőt a debreceni BMW-gyárba

Hétfőn elindult a készülő, a tervek szerint 2023-tól termelő debreceni BMW-gyár karrieroldala - írja az mfro.hu

Megjelentek az első álláshirdetések - vette észre a gazdasági portál a BMW honlapján, ahol egyelőre csak néhány pozícióra lehet jelentkezni, azok is a HR területet érintik, de készülhetnek a gyártervezők is, hamarosan rájuk vadászik majd az autógyár.

A hirdetés szerint a gyár számára ideális HR-részlegvezetőnek legalább 5 éves szakmai, vezetői tapasztalattal kell rendelkeznie, folyékony angol és magyar nyelvtudás mellett a német ismerete előnyt jelent, akárcsak a feldolgozóiparban szerzett tapasztalat.

A bérszámfejtés területére jelentkezőktól szintén hosszútávú releváns szakmai tapasztalatot várnak, ismernie kell a magyar munkaügyi, adózási jogszabályokat, projektvezetői és minimum 10 éves vezetői tapasztalat az elvárás. A nyelvtudás ebben az esetben sem elhanyagolható:

folyékon üzleti angoltudás szükséges, a német ismerete ebben az esetben is előny.

Munkabiztonsági vezetőként annak van esélye, aki biztonsági mérnöki minősítéssel és minimum 6 éves tapasztalattal rendelkezik biztonsági rendszerek bevezetésében, menedzselésében a feldolgozóipar területén. Legalább 4 éves projektvezetői tapasztalatot is elvár a BMW-gyár, biztonsági rendszerek ismeretét, az ISO 45001 belső ellenőrzési tanúsítványt pedig előnyként ismerik el. A folyékony angol és magyar mellett itt is előny, ha valaki németül is beszél.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×