eur:
390.26
usd:
364.24
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Viharfelhőkből esik az eső Debrecen térségében 2020. június 18-án.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Kellemetlen lesz a szombat, hát még a vasárnap, itt a friss előrejelzés

Az eddiginél is több felhőre és több csapadékra számíthatunk, a mélypont vasárnap délután várható.

A következő 24 órában is egy magassági hideg örvény, szaknyelven hideg csepp alakítja az ország időjárását. Délnyugat felől és északi, északkeleti irányból is sok csapadék érkezik. Hajnalban 14-17 fok körüli hőmérsékletek várhatók.

Szombat délelőtt az Alföldön még kisüthet a nap, északon és a Dunántúl déli felén már délelőtt is lehet eső, zápor, zivatar. Délután a Dunántúl többi részén is beborul az ég és ismétlődő eső kezdődik, az Alföldön felhőszakadás és akár jégeső is lehet. A Balaton környékén, a Bakonyban és a Kisalföldön viharos szél kísérheti a csapadékos időjárást.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton általában 19 és 24 fok között alakul.

Vasárnap még több felhő és csapadék érkezik és a Dunántúlon tovább erősödik a szél. Hétfőn keleten még eshet keddtől határozottabb javulást valószínűsítenek a meteorológusok.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×