INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 22. kedd
Móric

traffipax

közlekedésbiztonság

óberling józsef

Speedmarathon nemzetközi akció.

A traffipaxot is nehéz volt észrevenni, hát még a rendőrkocsit

Infostart
Újabb cikkünk a témában:

Nőtt a halálos autóbalesetek száma, ezért szigorította a rendőrség a sebességellenőrzést. Az ORFK Közlekedésrendészeti Főosztályának vezetője nemrég azt mondta, a rendőrök nem bújnak el és kizárólag etikus méréseket végeznek.

"Az, hogy nem látnak bennünket, nem azt jelenti, hogy elbújtunk" - idézi cikkében Óberling Józsefet a Hvg.hu, amely olvasói fotó alapján számol be arról, hogy a Zala megyei Hagyárosbörönd előtt egy buszmegállóban helyezték el a sebességmérőt a rendőrök, a traffipaxot kezelő rendőr pedig egy az út másik oldaláról nyíló kis erdei mellékúton parkolt a civil autójával.

Korábban az Infostart is beszámolt arról, hogy a rendőrség "a közlekedési fegyelem megbomlása miatt szigorítja a sebességellenőrzéseket; nem fogják például közzétenni a mérések tervezett helyszínét, és "civil" járművekkel is ellenőriznek." Ezt a jogszabály lehetővé teszi. Óberling József a bejelentéskor elmondta, hogy a 2018 első nyolc hónapjában harminccal többen haltak meg az utakon, mint 2017 azonos időszakában.

Nyitókép: MTI
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018