INFORÁDIÓ
2022. december 2. péntek
Melinda, Vivien

��bm

2022.11.04. 14:25

Momentum: megtaláltuk a kínai–magyar rendőri összekötő tisztet

Miután a napokban a Momentum országgyűlési képviselője már tudni vélte, hogy hol vannak, vagy voltak a budapesti illegális kínai rendőrörsök, Tompos Márton most felfedte a feltételezett kínai összekötő személyét is. A Belügyminisztérium hivatalosan továbbra is tagadja, hogy lenne tudomása Budapesten működő kínai rendőri jelenlétről.
2022.11.02. 19:35

Tompos Márton: Budapesten is lehettek illegálisan működő kínai rendőrőrsök

Bár tájékoztatása szerint a Belügyminisztérium nem rendelkezik információval illegális budapesti rendőrőrsök működéséről, a Momentum országgyűlési képviselője tudni véli, hol működnek vagy működtek ezek a közelmúltig. Az InfoRádió Tompos Mártont, a Momentum országgyűlési képviselőjét kérdezte.
2022.07.09. 15:05

Komoly problémával kopogtat a BM-nél az orvostechnikai szektor

Az alapanyaghiányok, az üzemleállások és a szállítmányozási nehézségek előre nem tervezhető módon korlátozzák az orvostechnikai szektor előállítási kapacitását – hívja fel a figyelmet az Egészségügyi Technológia és Orvostechnikai Szállítók Egyesülete. A szervezet szerint a kínálati problémák kockázata a jövőben is fennáll, ezért az iparág egyeztetést kezdeményezett az egészségügyi államtitkársággal.
2020.04.24. 08:33

Rendkívüli járművek álltak hadrendbe a Balatonnál

Tizennégy új gépjárművel gyarapodott három katasztrófavédelmi igazgatóság. A Balaton régióhoz tartozó Somogy, Zala és Veszprém megye katasztrófavédelmi igazgatósága erdőtűz oltására alkalmas pick-upokat és terepjárókat vehetett át Budapesten.
2019.10.22. 12:28

Eldőlt, jövőre jön az új rendszám

Vártnál gyorsabban fogynak az R-es rendszámok, 2020 első negyedévében – vagy akár hamarabb – jöhetnek az S betűvel kezdődő azonosítók.
2016.09.27. 11:50

Sorra jelentkeznek határvadásznak

Már több mint ezren jelentkeztek határvadásznak a rendőrség szeptember elején indult toborzásán - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára.
×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018