eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Police light on a car of the german police
Nyitókép: fhm/Getty Images

Megvan az angyalföldi emberölés gyanúsítottja, meglepő helyen fogták el

A budapesti rendőrök ötnapos hajtóvadászat eredményeként elfogták az angyalföldi emberölés gyanúja miatt körözött T. Róbertet - közölte a rendőrség.

Budapest XIII. kerületében, egy Véső utcai lakásban 2023. július 13-án éjjel holtan találtak egy fiatal nőt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett miatt rendelt el nyomozást, a feltételezett elkövető ellen elfogatóparancsot adtak ki.

A hajtóvadászat eredményeként a 35 éves T. Róbertet a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói 2023. július 18-án 12 óra 50 perckor a III. kerületben fogták el, a férfi elszámoltatása jelenleg is tart - olvasható a police.hu-n.

A Blikk úgy tudja, hogy a Római-parton találták meg a rendőrök.

Az Infostarton pár órával a hír megjelenése előtt arról írtunk, hogy a Blikk egyik olvasója arra hívta fel a figyelmet: míg néhány nappal ezelőtt nyilvános volt a férfi Instagram-profilja, kedden már privát, tehát nem láthatók rajta a megosztott fotók.

Korábban arról írtunk, hogy a férfi feltehetően féltékenység miatt esett neki barátnőjének, akivel alig két hónapja ismerték egymást. A gyanúsított a gyilkosság után elmenekült.

A Tények információi szerint egy veszekedés során a férfi előbb brutálisan megverte a nőt, majd felkapott egy kést és összeszurkálta vele áldozatát. A ház lakói sikolyokat hallottak a harmadik emeleti lakásból, aztán pedig szaladgáláshoz hasonló hangokat a lépcsőházból.

A rendőrök a gyilkosság után az ajtó betörésével tudtak csak bejutni a lakásba, akkor találták meg a fiatal nő vérbe fagyott holttestét.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×