eur:
392.82
usd:
366.14
bux:
66803.65
2024. április 26. péntek Ervin
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Prison interior. Jail cells and shadows, dark background. 3d illustration
Nyitókép: Rawf8/Getty Images

Jogerős döntés az áldozatát puszta kézzel megvakító férfi ügyében

Jogerősen letartóztatta a bíróság pénteken a gyanúsítottat.

Jogerősen letartóztatta a bíróság pénteken azt a férfit, aki puszta kézzel megvakított egy nőt szombaton Kemecsén.

Resán Dalma, a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője közölte, hogy a Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója az aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban egy hónapra elrendelte Gy. A. gyanúsított letartóztatását.

A megalapozott gyanú szerint a férfi szombat este Kemecsén, egy lakóház melletti szántóföldön a földre lökte a nőt, bántalmazni kezdte, közben "a puszta kezével az asszony mindkét szemét kinyomta", és azzal fenyegette, hogy megöli.

A sértett eszméletét vesztette. Amikor a közeli ingatlanból az asszony rokonai kijöttek, a gyanúsított elmenekült a helyszínről. A bántalmazás következtében a sértett a gyors orvosi segítség ellenére mindkét szemére elvesztette a látását.

A férfi elrejtőzött a hatóságok elől, a rendőrség csütörtökön fogta el. A gyanúsított büntetett előéletű, a nő sérelmére korábban elkövetett bűncselekmény vádja miatt jelenleg is büntetőeljárást folytatnak ellene – ismertette a szóvivő.

A végzés végleges.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×