eur:
389.75
usd:
364.33
bux:
68107.67
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pexels.com

Először mesélt borzalmairól a bosszúból megvakított édesanya

A nő még öt hónapig lábadozhat egy védett házban, és ha addig nem sikerül akadálymentesített lakást szereznie, vissza kell térnie Kemecsére, ahol volt párja brutálisan megcsonkította.

A Blikk felidézi, hogy Gy. Attila feltehetően drog hatása alatt, puszta kézzel szakította ki Lakatos Gabriella szemeit, majd megszúrta és egy árokban hagyta a 22 éves lányt Kemecsén. A Gengszter becenevű férfi állítólag azért állt ilyen kegyetlen módon bosszút, mert a nő már nem akart tovább vele élni.

A nő egy hónappal a megvakítása után most először szólalt meg. Lakatos Gabriella annyira rettegett a volt élettársától, hogy óvodába se merte elvinni a kislányát, édesanyja a telefonszámát is megváltoztatta, mert a férfi rajta keresztül zaklatta őt. De hogy ilyen szörnyűséget művel vele a volt párja, arra ő sem mert gondolni – írja az atv.hu.

„Február 5-e, szombat este nyolc óra lehetett, amikor a volt élettársam rám támadt. Majd arra eszméltem, hogy a tarkómban iszonyatos, leírhatatlan fájdalmat érzek. Nem bírtam mozgatni a lábamat, mintha megbénultam volna. Azt hittem, az ágyamban fekszem és álmodom” – fogalmazott a nő a portálnak.

Lakatos Gabriellát a rokona egy órával később, egy árokban találta meg, és ugyan azonnal kórházba vitték, ahol életmentő beavatkozást végeztek rajta, a látását már nem tudták visszaadni. Ráadásul a nő a támadás óta szívritmus zavarban szenved, amire gyógyszert kell szednie.

„Számomra azóta minden nap maga a pokol.

Feszít a düh, hogy ilyen igazságtalanság történt velem. Csak az vigasztal, hogy a kislányom, a négyéves Mira itt van mellettem. Ő ad értelmet az életemnek. Amikor a bátyám, Robi már a negyedik orvoshoz vitt, akkor döbbentem rá, hogy a legjobb szemklinikán vagyok. És rajtam már nem tudnak segíteni se itthon, se külföldön. Hogy nincs a világon olyan tudás, aminek segítségével újra láthatok.

De él bennem egy kép a kislányomról. Arról, hogy mekkora, hogyan néz ki. Hogy Mira kék szeme milyen gyönyörű, és meseszép a huncut mosolya.

Ő így maradt meg bennem. Ezt a képet őrzöm róla – tette hozzá a nő, akit édesanyja és a bátyja egy távoli településre, egy úgynevezett védett házba vitte, ahol jelenleg is lábadozik. Vele tartott a kislánya is, akit egyelőre a nagymamája visz az óvodába.

Mint mondta, esténként csak altatóval tud elaludni, mellé nyugtatókat is szed. Minden nap fél hat körül felébred és a szemét még nem tudja kinyitni a sérülés miatt. Ezután átül a kerekesszékbe, és anyja kitolja a kertbe, ahol beszélgetnek a múltról, amit a nő próbál végleg lezárni.

„Soha többé nem akarok Kemecsére menni, ahol ez a szörnyűség történt velem. Szó szerint elégettettem minden olyan dolgot, tárgyat, ami a támadómhoz köthető. Már csak az ágy van hátra. Az, amin megerőszakoltak” – mondta Lakatos Gabriella, aki a múlt héten hat órán keresztül válaszolt rendőrségi kihallgatásán a kérdésekre, és rosszul is lett az emlékek felidézésétől.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Kritikus szintet szakított le a forint

Kritikus szintet szakított le a forint

Ugyan a magyar piac is zárva tartott május 1-jén, de a forint érdemben erősödni tudott a vezető devizákkal szemben, az euróval szemben pedig már a kulcsfontosságúnak számító 390-es szintet is leszakította a jegyzés. Ezt követően pedig csütörtökön is folytatódik a hazai fizetőeszköz erősödése. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×