eur:
392.89
usd:
366.8
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Facebook/Orbán Viktor

Ismét nagyszülői örömök elé néz Orbán Viktor

Harmadik gyermekét várja Orbán Ráhel, erősítették meg a Blikknek a miniszterelnök környezetéből.

Lapunk úgy értesült, Orbán Viktor ötödik unokája néhány hét múlva láthatja meg a napvilágot, Orbán Ráhel legalábbis így van kiírva szülésre - értesült a bulvárlap. Ő lesz a második baba a családban, aki a járványidőszak alatt születik, így a kismama fokozott óvintézkedéseket vezetett be: alig mozdul ki az otthonából, ezzel is csökkentve a fertőzésveszélyt. Mindez azt is jelentheti, hogy a látogatási tilalom miatt Orbán Viktor majd csak akkor tarthatja a karjában először ötödik unokáját, ha már hazamennek a kórházból.

Ahogy arról alig két hónapja az Infostart is beszámolt, július végén megszületett Orbán Viktor első fiúunokája, János Fülöp, aki a kormányfő második lányának, Sárának a gyermeke.

A miniszterelnöknek öt gyermeke van, Ráhel 2013-ban ment férjhez. Az egyetlen fiú, Gáspár pár évet focizott a Puskás Akadémiában, majd joghallgató lett. Sára nyáron lett kétszeres anya, történelmet tanult a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen. Róza már leérettségizett, a legkisebb lány Flóra középiskolás.

Címlapról ajánljuk
Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

A Liverpool – különösen fájó ez a Vörösök híveinek – éppen a városi rivális Everton elleni vereséggel, szerdán szinte minden esélyét elveszítette a győzelemre az Arsenallal és a Manchester Cityvel vívott hármas harcban. Az Ágyúsok előnye három pont négy fordulóval a zárás előtt, ami a jobb gólkülönbség miatt valójában négy. A City két mérkőzéssel kevesebbet játszott náluk, de a vesztett pontokat tekintve az előnye öt pont Szoboszlai Dominik csapatával szemben.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×