INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 20. vasárnap
Friderika

hosszú katinka

gyermekvállalás

úszás

Charles Camenzuli, a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) főtitkára (j) átadta az év európai női sportolója díjat Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszónak az AIPS budapesti kongresszusa díjátadó gáláján a Corinthia hotelben 2020. február 3-án. Balra Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára.

Legrejtettebb terveiről beszélt Hosszú Katinka, nagy döntést hozott

Infostart

Nem csak a medencében céltudatos az ötödik olimpiájára készülő világklasszis úszó.

Hosszú Katinka több mint 25 éve úszik, és már az ötödik olimpiára készül, és nem csak a medencében céltudatos, a magánéletében is határozott elképzelése van arról, milyen családmodellben képzeli el a jövőjét.

A Blikk idézi az úszónőt, aki tavaly töltötte be a 30. életévét, őt is foglalkoztatja az anyaság, a családalapítás gondolata, mindenképpen szeretne gyermeket, nem is egyet, és azt is eldöntötte már, hogy amint elérkezettnek látja az időt a családalapításra, a szülés után nem fog visszamenni úszni.

Tudom, hogy a nagyvilágban rengeteg példa akad arra, hogy profi úszónők ugyanúgy folytatják a versenyzést miután szültek és anyává váltak, én azonban nem szeretnék közéjük tartozni

- idézi a lap a háromszoros olimpiai bajnokot.

Most azonban gőzerővel a tokiói olimpiára koncentrál, szeretné magából a maximumot kihozni, így minden energiája az edzésre, a felkészülésre megy el.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018