eur:
394.44
usd:
370.12
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Charles Camenzuli, a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) főtitkára (j) átadta az év európai női sportolója díjat Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszónak az AIPS budapesti kongresszusa díjátadó gáláján a Corinthia hotelben 2020. február 3-án. Balra Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Legrejtettebb terveiről beszélt Hosszú Katinka, nagy döntést hozott

Nem csak a medencében céltudatos az ötödik olimpiájára készülő világklasszis úszó.

Hosszú Katinka több mint 25 éve úszik, és már az ötödik olimpiára készül, és nem csak a medencében céltudatos, a magánéletében is határozott elképzelése van arról, milyen családmodellben képzeli el a jövőjét.

A Blikk idézi az úszónőt, aki tavaly töltötte be a 30. életévét, őt is foglalkoztatja az anyaság, a családalapítás gondolata, mindenképpen szeretne gyermeket, nem is egyet, és azt is eldöntötte már, hogy amint elérkezettnek látja az időt a családalapításra, a szülés után nem fog visszamenni úszni.

Tudom, hogy a nagyvilágban rengeteg példa akad arra, hogy profi úszónők ugyanúgy folytatják a versenyzést miután szültek és anyává váltak, én azonban nem szeretnék közéjük tartozni

- idézi a lap a háromszoros olimpiai bajnokot.

Most azonban gőzerővel a tokiói olimpiára koncentrál, szeretné magából a maximumot kihozni, így minden energiája az edzésre, a felkészülésre megy el.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×