eur:
394.4
usd:
371.58
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Meghalt az egyik legszebb Bond-lány

Tania Mallet 1964-ben a Goldfinger című Bond-filmben volt Sena Connery partnere.

Elhunyt 77 évesen Tania Mallet modell, aki 1964-ben a Goldfinger című Bond-filmben Sena Connery oldalán alakította a Bond-lányt. Mallet halálhírét vasárnap a hivatalos James Bond Twitter-oldalon megjelent bejegyzés hozta nyilvánosságra.

A Hollywood Reporter felidézte, hogy Mallet 1941-ben született az angliai Blackpoolban, és anyai ágon rokonságban állt Helen Mirren Oscar-díjas színésznővel. 16 évesen kezdett modellkedni, az ötvenes és hatvanas években nagy sikerű karriert futott be a modellpályán. 2003-ban egy interjúban elmesélte, hogy egy Vogue-ben megjelent fotója keltette fel Cubby Broccoli, a Bond-filmek producere figyelmét, s végül ennek révén kapta meg a szerepet a Goldfingerben.

Mallet a Goldfinger után nem játszott több filmben, mint mondta, nem érezte jól magát a forgatáson, arról nem is beszélve, hogy a modellkedéssel egy nap többet keresett, mint a filmezéssel egy héten. Az sem tetszett neki, hogy szerződése miatt a produkciós munkák idején nem lovagolhatott, nehogy baleset érje, és nem utazhatott külföldre.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×