eur:
400.27
usd:
366.86
bux:
74729.51
2024. október 15. kedd Teréz

Beismerték tettüket a 21 éves fotómodell elfogott gyilkosai

Beismerték tettüket a 21 éves fotómodell augusztus 12-i megölésével gyanúsított fiatalok, akiket szombaton fogott el a rendőrség. A BRFK bűnügyi osztályának vezetője az InfoRádiónak elmondta: továbbra sem tudják, hogy miért ölték meg a fiatal lányt.

Előzetes letartóztatásba helyezte a Budai Központi Kerületi Bíróság a fotómodell meggyilkolásával vádolt két fiatalt - derül ki a Fővárosi Bíróság közleményéből. Mint írták, a végzés nem jogerős, mert az ellen a gyanúsítottak és az egyik védő fellebbezett.

A gyilkossággal gyanúsított T. Adriennt és B. Lászlót egy nyíregyházi panzióban fogták el szombaton. Áldozatukat, Szabó Dézi fotómodell holttestét augusztus 12-én egy járókelő találta meg a főváros XXIII. kerületben, az M5-ös autópálya 18-as kilométerénél lévő erdei úton.

Múlt hétfőn Tóth Gábor, Budapest rendőrfőkapitánya sajtótájékoztatón jelentette be, hogy országos és nemzetközi elfogatóparancsot adott ki a rendőrség a 18 éves salgótarjáni nő  és a 22 éves budapesti férfi ellen.

Szigeti József, a Budapesti Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának vezetője az InfoRádiónak elmondta: a két gyanúsított beismerte tettét, de motivációikról, a gyilkosság okairól még semmit nem tudnak.

Az osztályvezető a korábbi hírekkel ellentétben nem tudta megerősíteni, hogy egy harmadik személyt is keresnének az ügyben. Szigeti József kifejtette, a boncolás már megtörtént, annak eredményét azonban a nyomozók még nem ismerik. Eddigi ismereteik szerint a vérveszteség és légembólia okozta az áldozat halálát.

Hanganyag: Kálló Izabella

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Robert C. Castel: Izrael stratégiát válthat, a Hamász emberi pajzsként használja a civileket

Robert C. Castel: Izrael stratégiát válthat, a Hamász emberi pajzsként használja a civileket

Az izraeli hadsereg kezdi megvalósítani az úgynevezett „tábornokok tervét” a Gázai övezetben, tehát megpróbálja elválasztani a terroristákat a civilektől, hogy a lakosok minél előbb biztonságos helyre kerüljenek – mondta az InfoRádióban az izraeli védelmi erők százados veteránja. Arról is beszélt, hogy ha állandósulnak a Hezbollah drón- és rakétacsapásai, még inkább át fognak tevődni a harcok Libanon északi részére.

Palócz Éva: a kereskedelmi háborúnak soha nincsenek győztesei

Ha lesz megállapodás Kína és az EU között, az európai gépjárműipar elég nagy gondban van hosszú távon is – mondta Palócz Éva, a Kopint-Tárki vezérigazgatója. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a növekedésről, az infláció és az amerikai elnökválasztás kockázatairól is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.15. kedd, 18:00
Vitézy Dávid
a Főváros Közgyűlés tagja, a Podmaniczky Mozgalom frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×