eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Hogyan rontsuk el totálisan az esküvőnket?

Viccből nemmel válaszolt az anyakönyvezető szokásos, a házasodási szándékra vonatkozó kérdésére egy osztrák nő, majd döbbenten vette tudomásul, hogy esküvőjének azonnal vége szakadt.

A 27 éves Tina Albrecht egy kastélyban kívánt összeházasodni 29 éves vőlegényével, Dietmar Kochhal.

A helyi törvények szerint az esküvőt el kell halasztani, ha a pár valamely tagja nemmel válaszol a feltett kérdésre. Ebben az esetben - megelőzendő a kikényszerített házasságokat - a szertartást legfeljebb tíz hét múlva lehet ismét megtartani.

Haza kellett küldenünk a vendégeinket, és most márciusig várhatunk, hogy ismét megpróbáljunk összeházasodni. Így visszatekintve már nem volt annyira vicces a dolog - mondta Tina Albrecht.

Címlapról ajánljuk

Gázszámlapara - fontos határnapon vagyunk túl

Mindössze két nap volt májusban Budapesten, amely fűtési szempontból nem számított nyárnak, azaz azokra a napokra járt volna csak kedvezményes gáz a fogyasztóknak. Kiszámoltuk azt is, hogy nagyjából mennyi köbméter támogatott gáz jár még július 31-ig. A meleg tavasz ugyanis kicsit bekevart a 20 éves jelleggörbébe.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Támadnak az oltásellenesek Magyarországon - Máris itt az első válasz a veszélyre!

Támadnak az oltásellenesek Magyarországon - Máris itt az első válasz a veszélyre!

Az oltásellenesség hazai helyzetéről készül felmérés a gyermek háziorvosi praxisokban, miután egyre több gyermekorvost jelentenek fel szülők amiatt, mert nem adnak mentesítést a kötelező védőoltások alól. Erről Kántor Irén, a Házi Gyermekorvosok Egyesületének (HGYE) új elnöke beszélt a Portfólio-nak egy háttérbeszélgetés után, amelyen többek között kiderült, hogy folyamatosan nő az országban a betöltetlen gyermek háziorvosi praxisok száma, ami jelenleg 150, valamint, hogy továbbra is magas, 62 év a szakmában dolgozó doktorok átlagéletkora. Szó volt az iskolai igazolásokról, az új ügyeleti rendszerről, valamint arról is, hogy a gyermek háziorvosok miként próbálnak meg harcolni az egyre nagyobb mértékű gyermekkori elhízással.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×